Het tweede bericht

Nu ik google agenda’s heb laten werken, ziet de desktop versie er niet prachtig uit. Het beetje beige kader om de agenda heen overlapt met de footer. Dit bericht plaats ik nu ff om de footer wat omlaag te zetten, en te kijken of de agenda niet meer overlapt. Ik zal het updaten met mijn vondsten.

UPDATE: Het werkt succesvol, de agenda overlapt niet meer met de footer. Misschien moet ik deze blog gaan gebruiken om de voortgang van ontwikkeling neer te zetten. Werkt ook makkelijker voor mij, lijkt me.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s