Simultaan

Op donderdag 2 maart organiseert de Veenendaalse Schaakvereniging een simultaan. In groep A zullen de spelers het opnemen tegen fidemeester Stefan Bekker. In groep B worden de spelers uitgedaagd door voorzitter Pim Dik. Alle (thuis)schakers uit Veenendaal zijn van harte welkom in de vergaderzalen van sporthal-west (Ellekoot), aanmelden kan vanaf 20:00u in de speelzaal op donderdag. De wedstrijden zullen om 20:15u beginnen en deelname is gratis. Voor vragen verwijzen we u naar de contactpagina.

6 gedachten over “Simultaan

 1. hallo………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

  Like

  1. Beste William,
   De site is geen chatbox, dus verwacht alsjeblieft niet direct een antwoord.. 🙂 De jeugd heeft deze week voorjaarsvakantie, dus er is voor jullie geen schaken. Volgens mij is het de planning dat er volgende week simultaan voor de jeugd is. Uiteraard mag je ook bij de senioren aanschuiven, maar ga er dan wel vanuit dat het later dan 21u gaat worden!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s