Anjema en Van Ham winnen van FM Bekker

Afgelopen donderdag is er door FIDE meester (FM) Stefan Bekker een simultaan gegeven aan 23 leden van de Veenendaalse Schaakvereniging. Een zeer goede opkomst die resulteerde in veel spannende partijen. Een enkeling ging al vrij snel onderuit tegen Bekker, maar op de meeste borden werden stevige partijen gespeeld en waren er kansen voor beide kleuren. Uiteindelijk lukten het alleen Piet Anjema en Jan van Ham om met zeer nauwkeurig spel de overwinning op Stefan Bekker veilig te stellen. Een knappe prestatie van Anjema en Van Ham maar van ook Bekker die ondanks de twee verloren partijen er 21 wel wist te winnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s