Matthijs wint titel ‘Oliebol van 2017’

OliebolMatthijs van Dodeweerd heeft op donderdag 28 december het jaarlijkse oliebollentoernooi van de Veenendaalse Schaakvereniging weten te winnen. De 24 deelnemers werden op basis van sterkte ingedeeld in poules van 4 spelers. Door in zijn poule 5,5 uit 6 punten te scoren zorgde Matthijs ervoor dat hij de beste poulewinnaar van de avond was.

Lydia van Dodeweerd wist net als Leon Kamermans, Jaap van Beelen en Stefan Bekker 5 punten te behalen en mochten zich gedeeld tweede noemen.  Matthijs kreeg de trofee overhandigd, een heuse oliebol van ca. 20 cm.

Hiermee werd schakend 2017 afgesloten. Namens het bestuur een goede jaarwisseling toegewenst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s