SEIZOENSSTART!

Beste leden (en gasten op deze site),

Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne zomervakantie achter de rug? Komende donderdag (30-08-2018) is de eerste avond van dit seizoen voor de senioren, de jeugd start op donderdag 13-09. Als bestuur hebben we er weer heel veel zin in en we hopen jullie allemaal te ontmoeten! We beginnen deze avond direct met ronde 1, de ALV vindt plaats op donderdag 06-09. De overige avonden zullen binnenkort in de agenda hier rechts geplaatst worden. De stukken voor de ALV ontvangt u vandaag of morgen in uw digitale brievenbus. Allen (weer) hartelijk welkom!

Namens het bestuur, Jaap-Hille

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s