Start landelijke competitie

Komende zaterdag is de eerste ronde van de 4e klasse landelijke competitie. Veenendaal 1 speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen Magnus Leidsche Rijn. Deze wedstrijd wordt gespeeld vanaf 13:00u in het clubgebouw van AXA valleirenners, Waardgelder 3 (3905 TH). Iedereen van harte welkom om onze spelers te bemoedigen en de partijen te bewonderen. Meer informatie over de externe competities waaraan Veenendaal deelneemt vind je binnen enkele dagen onder het kopje extern.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s